نیاز اقتصادی متقابل دهلی و واشنگتن به یکدیگر

رسانه های هند و جهان، سفیر ایالات متحده آمریکا در هند، ریچارد ورما (Richard Verma) در گفتگو با موسسه پژوهشی و تحقیقاتی بروکینگ آمریکا (Brookings Institute) اذعان داشت دهلی و واشنگتن به لحاظ اقتصادی نیازمند یکدیگر هستند و می توانند موجب رشد اقتصادی جهانی و همچنین به وجود آوردن فرصت های اقتصادی و اشتغال زایی شوند.

سفیر ایالات متحده آمریکا اظهار داشت هند و آمریکا نیازمند کمک های یکدیگر برای رشد اقتصادی جهانی می باشند و دو کشور می توانند با تکیه بر همکاری های علمی، اکتشافی و نوآوری که دستاوردهای جدیدی برای دو ملت در پی خواهد داشت همکاری های خود را بیش از پیش گسترش دهند. وی خاطر نشان ساخت دهلی و واشنگتن بایستی از طریق همکاری های دو جانبه، فرصت های شغلی و اقتصادی را برای دو ملت فراهم نمایند.
ریچارد ورما سفیر آمریکا در هند اذعان داشت آمارها نشان می دهند که دو کشور در یک دهه اخیر تقریبا در هر حوزه ای، از همکاری قابل توجه ای با یکدیگر برخوردار بوده اند. وی به این نکته اشاره نمود که در سال ۲۰۰۵ میلادی حجم معاملات تجاری دو کشور ۳۰ میلیارد دلار بوده و این در حالی است که در سال جاری میلادی رقم ۱۰۴ میلیارد دلار ثبت شده است و این ظرفیت وجود دارد که حجم معاملات هند و آمریکا تا ۵۰۰ میلیارد دلار در سال هم افزایش یابد. سفیر آمریکا خاطر نشان ساخت تنها در سه ماه گذشته سال جاری میلادی حجم معاملات دو کشور از رشد ۵ میلیارد دلاری نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن برخوردار بوده است که این رشد مرهون مواردی همچون قرارداد 3.3 میلیارد دلاری با شرکت بوئینگ برای خرید هلیکوپترهای آپاچی و چینوک و قراداد 2.6 میلیارد دلاری با شرکت جنرال الکترونیک (GE) برای گسترش شبکه خط آهن هند با لوکوموتیوهای نسل جدید می باشد.
وی خاطر نشان ساخت در طی سال گذشته تعداد دانشجویان هندی در حال تحصیل در هند با 30 درصد افزایش به بیش از 132 هزار نفر رسیده است. پیش از این جمعیت دانشجویان هندی مقیم ایالات متحده آمریکا حدود 30 هزار نفر بوده است. وی افزود این رشد تعداد دانشجویان در حال تحصیل بیش تر از تمامی کشورها می باشد و هند بعد از چین دومین کشور در ایالات متحده آمریکا از نظر تعداد دانشجویان می باشد.
سفیر آمریکا در هند افزود همین آمار در خصوص گرشگری نیز صدق می نماید و افزود در سال 2005 نزدیک به 400 هزار هندی از آمریکا دیدن نمودند و پیش بینی می شود این آمار در سال جاری رشد چشمگیری از خود نشان دهد. وی افزود ما در هند بیش از 1 میلیون ویزا صادر نموده ایم و یکی از ماموریت های ما در دهلی پردازش ویزاهای شغلی ایالات متحده آمریکا می باشد که رقمی بیش از دیگر نقاط جهان را به خود اختصاص داده است.
ریچارد ورما در رابطه با سرمایه گذای مستقیم خارجی هند در آمریکا در سال ۲۰۱۵ میلادی اذعان داشت که رقم ۷.۸ میلیارد دلار ثبت شده است و سرمایه گذاری مستقیم آمریکا در هند ۲۸ میلیارد دلار گزارش شده است. وی افزود رشد شرکت های هندی نیز فرصت های شغلی در ایالات متحده آمریکا و رشد اقتصادی ایجاد نموده است.
سفیر ایالات متحده آمریکا خاطر نشان ساخت سیاست ها و اقدامات دولت فعلی ایالات متحده آمریکا در تسهیل تجارت مستقیم دوجانبه و ایجاد بخش های جدید به منظور سرمایه گذاری بخش خصوصی، نه تنها رشد و توسعه اقتصادی را برای دو کشور در پی خواهد داشت بلکه به طور مستقیم سبب افزایش سطح رفاه مردمان هند و آمریکا نیز خواهد شد. وی افزود در حالی که ما به اندازه کافی قدرت در اختیار داریم و سوابق درخشان اجرایی نیز از خود ثبت نموده ایم اما مسئولان ما معتقدند که بایستی بیش از این تلاش نمود و من نیز اذعان می دارم که می توان بیش از این سعی نمود.
ریچارد ورما خاطر نشان ساخت برای سرعت بخشیدن به پیشرفت در حوزه های مذکور گفتگوهایی با موضوع اقتصاد در نشست گفتمان راهبردی و تجاری در پاییز امسال میان دو طرف صورت پذیرفت. وی افزود ما مشتاقانه منتظر به روز رسانی قوانین سرمایه گذاری و سیاست های مالکیت معنوی در هند هستیم که تحقق این امور می تواند به افزایش سرمایه گذاری، تجارت و انتقال تکنولوژی کمک نماید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.